Publisert av: atlehaga | februar 24, 2009

Del og bruk 09

IKT-konferansen på Kongsberg ble arrangert for 3. gang. Formålet er å gi lærere inspirasjon og kompetanse til å bruke IKT på en læringsfremmende måte. Programmet hadde en rød tråd; deling av kunnskap, erfaringer og læringsressurser. Fellesprogrammet startet med et bredt perspektiv på samfunnsutviklingen ved Eirik Newth, fortsatte med presentasjon av rikholdige læringsressurser som ligger tilgjengelig for alle på nettet (Mediebyrån) , og ble avsluttet med lærere og elevers erfaringer med bruk av IKT i forskjellig fag (Kongsberg videregående skole.)

Skrevet av: Kirsti Slettevoll (Hjemmeside BFK)

Konferansen hadde mottoet "Del det du har og bruk det du får." Dette mottoet inspirerte Ingunn Kjøl Wiig fra Sandvika videregående til å starte et nettverk for alle med for IKT i skolen. Etter få dager har nettverket fått nesten 190 medlemmer. Alle er velkommen til å delta og bidra i nettverket D&B 09

image

Et nettverk for lærere, pedagoger, forskere, byråkrater, bibliotekarer og andre med interesse for sosial web, IKT og skole. Del, øk og bruk din digitale kompetanse. Sammen er vi smartere!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: